Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vand bulbi de flori de primavara, varietati deosebite, unele nouatati  (Read 3112 times)
tudose_al3xandru
Narcisa
**
Offline Offline

Posts: 44


« on: February 14, 2012, 11:55:24 PM »

Aduc la cerere din Olanda, o gama larga de bulbi de primavara si nu numai. Bulbii nu sunt pe stoc, aduc doar pe baza de comenzi.
Foarte important este faptul ca furnizorul garanteaza autenticitatea bulbilor (deci nu vor fi incurcaturi, alte varietati in locul celor cerute). De asemenea majoritatea bulbilor sunt mai mari decat cei gasiti la noi in tara, calitatea spunandu-si cuvantul. Dimensiunile bulbilor sunt chiar cele mentionate. In cazul in care doriti sa-i spuneti unei persoane numele sitului, pentru a simplifica lucrurile am facut un domeniu gratuit care redirectioneaza catre albumul meu
www.tudosealexandru.sunphoto.ro. Acesta este www.bulbideflori.tk Albumul nu este finalizat in totalitate, urmeaza sa mai adaug niste descrieri si preturi pt unii bulbi.

Pot aduce la cerere (daca gasesc) si altele in afara de: Amarine, amaryllis belladona, arum cornutum (saurum venosum), begonia, cale (zantedeschia), crini lilium (asiatic, oriental, OT, specii rare, tiger, trumpet), crinum Cintho, crinum x powelii, crocosmia, dalii (113 varietati), eremurus, eucharis amazonica, eucomis, galtonia, geranium, gladiole, gloriosa, hedychium, hemereocalis, hippeastrum, hymenocallis (harrisiana si longipetala) , irisi (ensata, sibirica), ixia, lacramioare roz (convallaria rose pink), liatris, lycoris (aurea si radiata), monarda, nerine, orhidee ( bletilla striata alba si roz, habenaria radiata si habenaria radiata variegata), oxalis (triangularis, regnelii si iron cross), ranunculus, roscoea, trandafir de Jericho (Selaginella lepidoph, Trandafirul Maicii Domnului), trillum, uvularia grandiflora.

Va multumesc!
Logged
tudose_al3xandru
Narcisa
**
Offline Offline

Posts: 44


« Reply #1 on: May 02, 2012, 09:19:58 PM »

Vin cu o oferta de nerefuzat. Datorita faptului ca dupa 15 mai se cam incheie sezonul de plantare al bulbilor de primava, am facut reduceri la preturile bulbilor.

Bulbii arata foarte bine dupa cum puteti vedea in poze. Sunt mari si sanatosi.

In plus, pt comenzile mai mari de 49 ron ofer transport gratuit prin posta romana indiferent daca coletul se trimite ramburs sau nu.

Comanda minima este de 25 ron.

Poze reale al bulbilor, felul in care infloresc si preturile acestora le puteti gasi aici:

http://tudosealexandru.sunphoto.ro/2_-_Bulbi_in_stoc

Va multumesc!
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  
Powered by TotalMush ©