Welcome, Guest. Please login or register.

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Merita?  (Read 3784 times)

Daniel7

  • *
  • Posts: 1
Merita?
« on: August 06, 2012, 03:08:24 PM »

Buna ziua,

Sunt un tanar de 20 de ani din Maramures, si dispun de o hala de 200 m2 + inca 2 camere de circa 50m2 total, cu toate utilitatiile: apa curent 220/ 380 V incalzire centralizata, nu si izolatie.  Am stat si am studiat pe internet ce posibilitati de folosire exista  . Asa am ajuns la ciuperci, mi sa parut ceva accesibil, avand spatiu gata facut. As dori informatii despre starea pietiei, exista posibili cuparatori, in ce consta toata afacerea asta.  Multumesc anticipat!  :D
Logged

Bogumil

  • *
  • Posts: 5
Re: Merita?
« Reply #1 on: August 06, 2012, 08:16:49 PM »

Rasfoieste forumul, ca e destul de bine structurat si o sa iti raspunzi singur.


Ca fapt divers, azi cand am fost sa refac stocul de alimente saptamanal mi-a sarit in ochi raftul de ciuperci. Pe langa cele de import china, la conserva erau si romanesti. Doi procesatori din nordul tarii. Numai ciuperci uscate, hribi, galbiori, ambalati destul de atractiv la 50 g si 100g. Numai ciuperci de padure, nu cultivate. Pretul variind, in functie de producator si sortiment, intre 350 si 390 ron pe kilogram.

Daca e sa iei in calcul ca pentru acele ciuperci s-a muncit numai la recoltarea lor, curatarea si uscarea iar pretul destul de marisor eu zic ca e destul de bine, ca microafacere.

Plus ca la scurt timp am vazut la cateva persoane, in carucioare cate 1-2 cutii de ciuperci uscate. Ele fiind aduse pentru prima data astazi in acel supermarket si la ora 3 si ceva cand am fost eu nu era afluxul uzual de clienti.
Logged
Pages: [1]   Go Up