Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: conservare pleurotus  (Read 2564 times)
catalin anghelina
*
Posts: 59


« on: March 06, 2012, 04:36:24 PM »

buna ziua.care ar fi cea mai buna metoda de conservare a ciupercilor?merita sa investesti intr-o linie de conservare a lor?multumesc
Logged
vitalie
*
Posts: 84


« Reply #1 on: March 06, 2012, 04:47:30 PM »

sunt diferite metode. O sa atasez mai tarziu cateva dintre ele.
Logged
catalin anghelina
*
Posts: 59


« Reply #2 on: March 06, 2012, 10:55:02 PM »

ma refer la situatia in care,de exemplu,eu produc 100 de kg de ciuperci pe saptamana si vand doar 50,la restul nu am cumparator decat peste 2 saaptamani.eu ce fac???ma gandeam la  linie de conservare in saramura sau prin inghetare.astept sfaturi.multumesc
Logged
Stefan31
*
Posts: 211



« Reply #3 on: March 07, 2012, 05:07:44 PM »

Saramura este sfanta!apoi poti vinde la cantine etc!
Logged
catalin anghelina
*
Posts: 59


« Reply #4 on: March 07, 2012, 08:52:01 PM »

saramura..ok!dar unde gasesc o reteta cu cantitatea exacta de apa si sare necesara conservarii?ma intereseaza si o linie de imbuteliere in borcane sau recipiente ceva mai mari(2,3,5 kg)?stie cineva?multumesc
Logged
TheNutz
*
Posts: 283



« Reply #5 on: March 09, 2012, 08:23:13 PM »

saramura..ok!dar unde gasesc o reteta cu cantitatea exacta de apa si sare necesara conservarii?ma intereseaza si o linie de imbuteliere in borcane sau recipiente ceva mai mari(2,3,5 kg)?stie cineva?multumesc


e putin cam problematica, conservarea, autorazii de la sanepid, retetar.... incerca sa iti gasesti piata de desfacere incat, sa vinzi produsul fresh, sau dezhidratat.
Logged

Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca.
Stefan31
*
Posts: 211



« Reply #6 on: March 10, 2012, 02:35:59 PM »

 omul a intrebat ceva.Hai sa al ajutam!uite cum fac eu:le aleg fara paie si alte chestii apoi le trag un ,,clocot,, adica 5-8minute fierte apoi in functie de ce vas ai,pui un rand de sare groasa neiodata pe fundul vasului,un rand de ciuperci si tot asa!nu fa risipa la sare ca ele a-si trag sare atat cat le trebuie! Multumit? binenteles metoda mea.probabil sunt zeci de metode.
Logged
catalin anghelina
*
Posts: 59


« Reply #7 on: March 10, 2012, 09:20:35 PM »

doar sare?fara apa?stie cineva daca se mentin in vid sau in pungi cu saramura vidate?multumesc pt raspunsuri
Logged
tomi01_2000
*
Posts: 640



« Reply #8 on: March 12, 2012, 07:22:36 PM »

o solutie aici http://totalmush.com/mushrooms/index.php?topic=247.0

legat de ciuperci - pot fi puse la otet (reteta pentru gogosari cu miere de albine), la saramura (ca la ardeii iuti in saramura ....)
Logged

Tomulescu Ionel Silviu -Jud. Buzau, Loc. Rm Sarat - spatiu de cultura actual de 60 mp
- conditii cultura naturale
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  




Powered by TotalMush ©