Welcome, Guest. Please login or register.

Username: Password:
Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down

Author Topic: COMPOST  (Read 30168 times)

Andrei Macoveiciuc

  • *
  • Posts: 36
Re: COMPOST
« Reply #75 on: May 07, 2014, 04:44:59 PM »

Sunt de acord cu domnul Clau! Cu cat paiele sunt mai bine tocate cu atat mai bine incubeaza. Merge si pe paie netocate, am incercat eu, insa este nasol cu amestecul de miceliu. Paiele fiind mari se scurg toate boabele de miceliu la fund cand amesteci. Unii pun paiele in sac in straturi, si baga miceliu intre straturi. Eu le toc cu o barda bine ascutita. E chinuiala dar nu produc multe ciuperci asa ca se accepta si barda ;D .
Logged

Abodi

  • *
  • Posts: 28
  • Judetul Bihor
Re: COMPOST
« Reply #76 on: May 07, 2014, 06:01:01 PM »

Mersi pentru sfaturi, ma apuc la ascutit bard :)
Logged

mariust1

  • *
  • Posts: 41
Re: COMPOST
« Reply #77 on: September 14, 2014, 02:43:02 PM »

buna!!, ce pare aveti despre pasteurizarea la rece (fara incalzirea apei si fara chimicale), a resit  cineva sa faca o reteta are sa dea roade?
Va multumesc!!
Logged

Abodi

  • *
  • Posts: 28
  • Judetul Bihor
Re: COMPOST
« Reply #78 on: November 02, 2014, 09:28:56 AM »

Buna
 am incercat  ,am bagat thopsin si dhitan plus var , dar am incubat mucegai verde

nu irostiti paie si miceliu degaba !!! :(
Logged

TheNutz

  • *
  • Posts: 283
Re: COMPOST
« Reply #79 on: November 02, 2014, 10:11:50 PM »

Buna
 am incercat  ,am bagat thopsin si dhitan plus var , dar am incubat mucegai verde

nu irostiti paie si miceliu degaba !!! :(


de mentionat este ca varul anuleaza efectul topsinului. cautati un prospect de la topsin.
Logged
Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca.
Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up